2012. március 31., szombat

Mária evangéliuma előadás

BOLDOG HÚSVÉTOT kívánok!

Mária evangéliuma


Kirándulás

Annyira szép helyek vannak a Budai-hg.-ben, mindenkinek ajánlom a Sorrentot, Budaörs és Budakeszi között. Élmény volt.





Egyéb:
Boti Svájcban síel Danáékkal                    Boti, a csillagász             

Annyi minden változott

Timi sok változáson ment keresztül az utóbbi hónapban. Magam sem tudom pontosan, de látom. Sokat akar aludni, fáradtabb, de ügyesebb is.
Egész jól dumál néha, 3-4-5 szavas mondatokat is mond, jó a humora, tök jó a memóriája, jól tudunk memorizni is 6-8 párral. Imádja a kertet, folyton ott akar lenni, sorolja a nyíló virágokat, itthon akar lenni, nem akar tornázni menni, csak játszani, lovagolni, úszni. El is kezdtünk a heti 2 ercsi úszás mellett hétfőnként kettesben úszni reggel egy fél órát, szerdán meg a babawatsut. Így 4 úszása van, 2 lovaglás. Ezeket szereti, és most a szűk keresztmetszetnek azt érzem, hogy gyenge, így erősíteni kell sokat. Néha úgy is érzem, hogy jól erősödünk.
A négykézláb a lejtőn néha tök jól megy, akár 20-30 percig is négykézlábazunk, néha eldől előre, de aztán visszahúzom, és folyt köv. És már néha a sík talajon is megáll 2-3 másodpercre, csak aztán rájön, hogy nem fogom, és megijed. Tehát kicsit alakult a letámasztás.
Az akupunktúrát lehet abbahagyom egy időre, talán jövő télen újra kezdjük, nem tudom. Most erősíteni kell.

Timi és tesói a bolhapiacon

Március végén elmentünk "árulni" a bolhapiacra, itt Diósdon. Összeszedtük a nem használt játékokat, és mivel mind a három gyerek imád boltosat játszani, hát kimentünk, vittük a kis kemping asztalt, széket és árultunk. Rengeteg dolgot eladtak a gyerekek, 50-100-200 Ft-os áron, és a bejövő pénzen ugyanott vettek is jó pár más dolgot. Édesek voltak, imádták csinálni. Timi ötlete volt, hogy áruljunk innivalót, mert a piacon azt is lehet. Vittünk almalevet, és szuper ötlet volt, mert italt senki nem árult. Timi egyedül adott el egy bácsinak egy játékot, és pár gyereknek, anyukának almalevet, illetve kekszet.

Örökség - újra adott valamit

A legutóbbi zenéjük, a Járjuk a táncot is sok új gondolatot ébresztett bennem, és most az új csodás daluk, a Házi áldás újra megválaszolt bennem valamit.
http://www.youtube.com/watch?v=dkxHzPB8y0E
Szuper volt, sok erőt ad a koncertjük.

Házi áldás:

Hol hit, ott szertetet
Hol szeretet, ott béke, 
Hol béke, ott  áldás,
Hol áldás, ott Isten,
Hol Isten, ott szükség nincsen.