2011. január 23., vasárnap

Kirándulás Dobogókőn

Ma a Pilisben voltunk. A Ferenczy sziklát akartuk meglátogatni, az végül elmaradt. Mikor megérkeztünk, felhőben volt Dobogókő, szél fújt. Otthon csodaszép idő volt, de 5 perc múlva szél el, és a nap kisütött. Meghoztuk a fényt :-)
Ősszel voltunk itt 4 napra, kirándultunk, szuper volt. Ajánlom a Théry Ödön Turistaházat vagy annak az appartmanját, ami nem sokkal drágább. Szuper a kaja a turista házban. Ma is sikerült egy jót kirándulni.
Sokan mondják, hogy a Pilisben úgy mennek a vízvonalak és energetikai vonalak, hogy azok nagyon hasznosak az ott járók számára. Ma is, és múltkor is tapasztaltam ezt. Timi múltkor is állandóan sétálni akart, ma pedig mikor hazaértünk, olyan szépen guggolt és állt fel többször mint még soha. Valami működik. És bár -2, -3 fok körül járt, sehol az úton nem volt hó, csak ott, Timi tök jól bírta a kb. 3 órás sétát, nem fagyott le, dumált a hátihordóban, és még aludt is benne egy kicsit. Tök jó fej volt, mint mindig. Lehet rá számítani! Nekem pedig nagyon jól esett a kirándulás! Mind az öten kipirultan értünk haza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése