2011. november 7., hétfő

Lúdtalp megszűntetése, gyógyítása

A kis családunk megfordult szép lassan Évánál (Szabó Évánál, a sok Éva néni közül).
Kinga lányom, 6.5 évesen közepes lúdtalppal, egy kezelés, 10 perc után felemelkedett a lábboltozata, szemmel láthatólag. Fél év után most újra nézte Éva, és semmi nincs, tökéletes, miután lábboltozat azonnal felemelkedett, azután tudta a láb mi a dolga, de csak mert nem ortopéd javaslatú cipőt hordunk, nincs megemelve a lábboltozat, így tudott erősödni! KÖSZÖNJÜK Éva, hogy Te megoldottad, ami az orvosoknak lehetetlen kategóriába esik...

Nóri, unokatesó befelé dőlő boka, lúdtalp, 2 évesen, íme fotók:


Előtte

Csontkovácsolás

Utána - lábboltozat megemelkedett!


Anita, unokatesó, 4 éveses szuper mozgású, kis artista lány, de mikor eljött Évához, kiderült, hogy 0.5 cm különbség van a két lába között. Nyilván nem az egyik lába rövidebb, mint a másik, hanem a csipő van kissé beállva. 5 perc, és a két láb egyforma lett, megelőzve ezzel további eldeformálódást. Mi tenne ilyenkor egy ortopéd? Ad egy spéci cipőt, ami megemeli a rövidebb lábat, esélyt sem adva annak a lábnak, hogy helyrejöjjön, hiszen elkényelemsíti.
Dana, unokatesó, 8 évesen 39-es láb, egy fejjel nagyobb, mint bárki más ebben a korban, szóval, szép szál legénykére nőtte ki magát, de a teste nem tudta ezt a nagy ütemű növekedést teljesen követni, 10 perces csontkovácsolás után még sokkal később is azt mondta anyukájánk, hogy olyen jó egyenesnek érzem magam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése